Очищаємо і нарізаємо шматочками гарбуз. Гарбуз маринуємо цукром, корицею, сіллю і бадьяном. Запікаємо 30 хв при температурі 190°C.
Смажимо імбир 1-2 хв. Додаємо перець чилі та смажимо 2-3 хв. Після цього додаємо цибулю та моркву, просмажуємо 10-15 хв. До цих овочів додаємо гарбуз і біле вино. Проварюємо овочі з вином до того моменту, поки не зникне спиртовий аромат.
Додаємо вершки, масло, заправляємо спеціями (сіль, перець, “Мускатний горіх”) і тушкуємо 10 хв. Готову суміш збиваємо в блендері до однорідної маси.
Підсмажуємо бекон від ТМ «Галицька Свіжина». З хрусткого бекону робимо крихти. Сервіруємо суп крихтами бекону, шматочками перцю чилі, кінзою та оливковою олією. ⠀
Select the delivery type and address so that we know how to deliver the goods to you
Не відображається Ваша адреса на карті? Зателефонуйте оператору по тел. 0800300262.
Some products that were added to your cart are missing at the specified address:
Leave a request and our managers will contact you
You have successfully changed your password.
Your review has been successfully submitted
As soon as the product is in stock, we will notify you
The HR manager will contact you as soon as possible!
Our representative will contact you as soon as possible!
The HR department will contact you as soon as possible!
Try again or contact us
Choose the method of receiving a notification about the availability of the product