*Ціна вказана за 1 кг
Опис продукції:
Стейк “Рібай” нарізають з товстого краю поперекової частини відруба (полядвиця зі сторони шиї), з 5-го по 12-те ребро. “Рібай” у перекладі з англ. мови: rib – ребро, eye – око. Відруб з якого нарізається стейк знаходиться у верхній хребтовій частині тварини, тому у меншій мірі задіяний у русі, що зумовлює м’якість даного стейка. Рекомендована товщина нарізки стейка: від 2,6 см. Рекомендований ступінь просмажування: MEDIUM Час дозрівання: сухе дозрівання не менше 21 доби.
Допоможіть нам бути кращими. Залишіть відгук про ваш досвід співпраці з нами і він буде неодмінно опублікований
Увійдіть в особистий кабінет, щоб залишити відгук
Оберіть тип доставки та адресу, щоб ми знали, як доставляти Вам товар
Не відображається Ваша адреса на карті? Зателефонуйте оператору по тел. 0800300262.
По вказаній адресі відсутні деякі товари, які були додані у ваш кошик:
Залиште заявку та наші менеджери з вами зв’яжуться
Ви успішно змінили пароль.
Ваш відгук успішно надіслано
Як тільки товар буде в наявності, ми вас повідомимо
HR менеджер зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Наш представник зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Відділ HR зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Спробуйте ще раз, або звяжіться з нами
Оберіть метод отримання сповіщення щодо наявності товару