*Ціна вказана за 1 кг
Опис продукції:
Стейк “Ковбой” нарізають з товстого краю поперекової частини відруба яловичини з частиною реберної кістки з 5-го по 12-те ребро. Відруб, з якого нарізається стейк, знаходиться у хребтовій частині, тому у меншій мірі задіяний у русі тварини, що зумовлює м’якість даного стейка. Рекомендована товщина нарізки стейка: від 2,6 до 3,5 см. Рекомендований ступінь просмажування: MEDIUM
Допоможіть нам бути кращими. Залишіть відгук про ваш досвід співпраці з нами і він буде неодмінно опублікований
Увійдіть в особистий кабінет, щоб залишити відгук
Оберіть тип доставки та адресу, щоб ми знали, як доставляти Вам товар
Не відображається Ваша адреса на карті? Зателефонуйте оператору по тел. 0800300262.
По вказаній адресі відсутні деякі товари, які були додані у ваш кошик:
Залиште заявку та наші менеджери з вами зв’яжуться
Ви успішно змінили пароль.
Ваш відгук успішно надіслано
Ваше замовлення упішно надіслано! Ми зв`яжемось з вами найближчим часом для уточнення деталей.
Як тільки товар буде в наявності, ми вас повідомимо
HR менеджер зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Наш представник зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Відділ HR зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Спробуйте ще раз, або звяжіться з нами
Оберіть метод отримання сповіщення щодо наявності товару
Заповніть поля для оформлення замовлення і ми зв`яжемось з вами найближчим часом. Виконання передзамовлення відбувається з наступного дня після оформлення замовлення.