*Ціна вказана за 1 кг
Опис продукції:
Стейк “Ті-боун” нарізають з тонкого краю поперекової частини відруба. Преміальний стейк “Ті-боун” містить два різних види м’яса, з одного боку “Нью-Йорк”, з іншого “Тендерлойн”(вирізка), розділені між собою Т-подібною кісткою. Завдяки сухій витримці стейк має концентрований м’ясний смак з боку “Нью-Йорка” та ніжну структуру зі сторони “Тендерлойна”, так як вирізка не приймає участі у русі тварини.
Рекомендована товщина нарізки стейка: від 2,6 см. Рекомендований ступінь просмажування: MEDIUM-RARE Час дозрівання: сухе дозрівання не менше 21 доби.
Хоча стейки “Портерхаус” і “Ті-бон” дуже схожі, розмір вирізки і їх розташування на туші відрізняються, що робить кожен із них особливим у своєму роді.
Допоможіть нам бути кращими. Залишіть відгук про ваш досвід співпраці з нами і він буде неодмінно опублікований
Увійдіть в особистий кабінет, щоб залишити відгук
Оберіть тип доставки та адресу, щоб ми знали, як доставляти Вам товар
Не відображається Ваша адреса на карті? Зателефонуйте оператору по тел. 0800300262.
По вказаній адресі відсутні деякі товари, які були додані у ваш кошик:
Залиште заявку та наші менеджери з вами зв’яжуться
Ви успішно змінили пароль.
Ваш відгук успішно надіслано
Як тільки товар буде в наявності, ми вас повідомимо
HR менеджер зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Наш представник зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Відділ HR зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Спробуйте ще раз, або звяжіться з нами
Оберіть метод отримання сповіщення щодо наявності товару