Очищаємо і нарізаємо шматочками гарбуз. Гарбуз маринуємо цукром, корицею, сіллю і бадьяном. Запікаємо 30 хв при температурі 190°C.
Смажимо імбир 1-2 хв. Додаємо перець чилі та смажимо 2-3 хв. Після цього додаємо цибулю та моркву, просмажуємо 10-15 хв. До цих овочів додаємо гарбуз і біле вино. Проварюємо овочі з вином до того моменту, поки не зникне спиртовий аромат.
Додаємо вершки, масло, заправляємо спеціями (сіль, перець, “Мускатний горіх”) і тушкуємо 10 хв. Готову суміш збиваємо в блендері до однорідної маси.
Підсмажуємо бекон від ТМ «Галицька Свіжина». З хрусткого бекону робимо крихти. Сервіруємо суп крихтами бекону, шматочками перцю чилі, кінзою та оливковою олією. ⠀
Оберіть тип доставки та адресу, щоб ми знали, як доставляти Вам товар
Не відображається Ваша адреса на карті? Зателефонуйте оператору по тел. 0800300262.
По вказаній адресі відсутні деякі товари, які були додані у ваш кошик:
Залиште заявку та наші менеджери з вами зв’яжуться
Ви успішно змінили пароль.
Ваш відгук успішно надіслано
Як тільки товар буде в наявності, ми вас повідомимо
HR менеджер зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Наш представник зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Відділ HR зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Спробуйте ще раз, або звяжіться з нами
Оберіть метод отримання сповіщення щодо наявності товару