Спільнота доброчинців об’єдналася на благодійному гастровечорі за книгою Ольги Павленко “ЖУК” (Жива Українська Кухня), який відбувався у Цитадель Інн. На цьому заході бренд-шеф “Галицької Свіжини” приготував неперевершену страву – карпачо з кров’янки з серцем та язиком в поєднанні з маринованою бузиною, пюре топінамбура, зморшками, квашеною редискою, а всю цю витонченість приправив пудрою з білого гриба!
Разом з іншими видатними шеф-кухарями, ми змогли зібрати 95 тисяч гривень на перевидання книги. Ця небайдужість та підтримка усіх присутніх допоможе популяризувати українську кухню та зберегти нашу кулінарну спадщину для майбутніх поколінь. Дякуємо всім, хто взяв участь у цій благородній справі!
Разом ми можемо зробити більше для нашої рідної культури та збереження кулінарних традицій.
Оберіть тип доставки та адресу, щоб ми знали, як доставляти Вам товар
Не відображається Ваша адреса на карті? Зателефонуйте оператору по тел. 0800300262.
По вказаній адресі відсутні деякі товари, які були додані у ваш кошик:
Залиште заявку та наші менеджери з вами зв’яжуться
Ви успішно змінили пароль.
Ваш відгук успішно надіслано
Як тільки товар буде в наявності, ми вас повідомимо
HR менеджер зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Наш представник зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Відділ HR зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Спробуйте ще раз, або звяжіться з нами
Оберіть метод отримання сповіщення щодо наявності товару